ett långt inlägg

// Bilden har inget med inlägget att göra, däremot längtar jag efter värme //
 
 
Här ekar det verkligen tomt och det är inte så konstigt för herregud vad jag har haft saker att göra. Vi kör igenom den senaste dagarna bara, där tyvärr träningen hamnade längst ner på listan. Denna "helg" var full med vänner, goda middagar och champange. 
 
Onsdag - Jag började morgonen med ett magpass på gymmet och sen tog jag mig ut i backen då vädret var helt magiskt. Jag mötte upp familjen Bovin och åkte hela dagen. Vi tog även skotern upp på toppen och åkte baksidan ner. Efter skidåkningen åkte jag hem och duschade, beställde pizza och sen gick jag ner på byn och hämtade den. Käkade pizza, åt choklad, kollade på film och myste hela kvällen. Välbehövligt efter en dag i backen. 
 
Torsdag - Vaknade vid 7 och hade ungefär noll lust att gå upp för att jobba, det var hundra gånger mysigare i sängen. Sover jag själv har jag absolut inga problem att gå upp men när en har sovit med någon är det otroligt svårt för mig. Jaja, jag jobbade hela fredagen och sen hade jag bokat bord för mig och Bea på Raw. För tre år sen när Bea bodde här var vi stammisar på Raw, wow vad v i åt middagar där för att sedan dansa vidare hela natten. Precis det gjorde vi i Fredags också. Petter spelade även på bygget den kvällen och han var så grym. Precis som jag skrev på instagram och snap så är jag otroligt stolt över att känna den människan, wow. 
 
Fredag - Jobb hela dagen och jag höll humöret uppe trots att jag var trött, jag bestämde mig för att bara ta det lugnt hemma under kvällen för att ladda upp inför resten av helgen. Väldigt smart drag av mig. 
 
Lördag - Jobbade mellan 8-19 och sen blev det ännu en middag på Raw fast denna kvällen med Joanna och Vickan. Dem två brudarna är helt fantastiska, jag önskar så att jag bodde närmare dem och kunde umgås med dem oftare än 1 gång per år. Jag har tänkt att jag ska åka ner till Visby när dem är där i sommar så jag får hänga mer med dem än bara en kväll. 
 
Söndag - Dagen som är den bästa på hela säsongen, nämligen dagen då homerun är och det är kalas på timmerstugan. Jag jobbade fram till 17 och sen gick vi upp och startade festandet. Timmerstugan var så himla roligt, precis som det är varje år. Efter timmer så tryckte vi i oss lite mat på broken och sen åkte vi hem och fixade oss för att fortsätta festen. Vi hamnade på verandan där viggiland spelade och där hängde vi till stängning. Tyvärr slutade väll inte natten som jag ville då det hände en hel del grejer. Jag tycker det är så sjukt vad alkohol kan göra med människor, det är läskigt. Att en person som har älskat en i flera år kan bli så aggresiv mot en. Jag kände mig ändå rätt cool över hela situationen och hanterade den så bra som jag kunde. Tack till er fina människor som fanns vid min sida. Somnade gjorde jag vid 05, 2 timmar innan jag egentligen brukar gå upp. 
 
Måndag - Jag sov. och sov. och sov. 
 
Tisdag - Ja det var ju igår. Jag jobbade hela dagen, åt dumplings med mamma och pappa och sen gick jag hem till Sandra och drack vin och tjatade. Fick lite feeling och gick ut och dansade i typ 40 min innan allt stängde. Även denna natt var full av händelser som vi skippar att berätta här, men vi somnade väldigt skönt runt 04.30. 
 
Onsdag - Vi är redan vid dagens datum. Precis som i torsdags var det svårt att kliva upp och vi lämnade inte sängen förens vid 16 idag. Jag åt middag med föräldrarna och sen tog jag mig äntligen till gymmet för ett ryggpass. 
 
Vi är i slutet på denna säsong och tyvärr blir det lite väl mycket festligheter då vilket inte är supervanligt i mitt liv, jag är inte ett superstort fan av alkohol. Nu är det 2 veckor kvar med saker som händer och sen är det över och jag kunde inte längta mer. 
 
Nu ska jag trycka i mig lite mer mat och sen somna skönt i min egna säng. Imorgon väntar skidåkning och gymmet med Jennifer. 
 
- NatalieNamn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: