Hej april

 
Hej på er och vad sjukt att vi gått in i april!?
 
Vilken fantastisk dag. Ställde aldrig klockan igår när jag skulle sova så jag vaknade utav mig själv imorse runt 8, så himla skönt, älskar när jag vaknar av mig själv. Jag hade lovat pappa att jag skulle ta hundarna på förmiddagen så att han fick åka längd. Så jag åt frukost och sen gick jag en långpromenad på ca 7km, solen var framme en snabbis också så det var väldigt skönt. Det var otroligt längesen jag gick en promenad, måste skärpa mig för det är otroligt skönt att bara gå och lyssna på en podd. Fick föresten ett otroligt roligt samtal under promenaden, helst ville jag bara skrika lite lätt för jag blev så glad men fick bita mig i tungan och hålla igen. Jag kan tyvärr inte berätta än vad det är men jag lovar att jag ska berätta väldigt väldigt snart. 
 
Efter promenaden käkade jag lunch och sen gick jag till gymmet och körde intervaller och mage. Tanken var att jag skulle till gymmet igen vid 19 och gå på yogan men istället blir det middag på vinbaren med mamma och pappa. Så gott.  Imorgon har jag en gymdate under förmiddagen och sen hoppas jag att jag kanske får åka lite skidor, smhi säger sol och jag håller tummarna för att det blir så. 
 
Föresten!! Övningen på bilden (vet inte vad vi ska kalla den än) är grym om du ska bli bättre/börja med pullups. Det var min start och jag blir bättre och bättre och snart slipper jag gummibandet på pullups. På min instagram (ptbynatalie) har ni film på övningen. 
 
- Natalie
 
 Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: