Mer träning?

// Det har regnat så mycket i Åre senaste tiden så allt jag längtar efter är detta, en bok i poolen och min kille bredvid mig //
 
 
Vi är redan inne på tredje arbetsdagen denna vecka och det känns bra, 3 dagar till helg och äventyr. Jag och Ida ska nämligen åka till Norge, vi har inte riktigt planerat allt vi ska göra än men har börjat googla lite.
Igår hade jag en dags vila då jag på lunchen var på massage, och det var inte en skön behandling utan syftet var att försöka få till min rygg. Jag har otroligt mycket som sitter i ländryggen så mitt prio nu blir att verkligen stretcha gluteus och biceps femoris. Min träning går för övrigt väldigt bra just nu, förra veckan fick jag till två pass om dagen mån-fre och sen två vilo dagar där min vila på söndagen blev lugn yoga i parken med ett stort gäng. Idag tänker jag att jag bara kör ett pass senare ikväll då jag fortfarande är väldigt öm i ryggen och måste lyssna på min kropp. Hur går det för er med träningen? Berätta! Jag ska verkligen bli bättre på att skriva mer om träning men jag skulle väldigt gärna vilja vet om det är något specifikt ni vill läsa om? Fick en kommentar för någon dag sen om jag kunde skriva lite om min utbildning och det är klart att jag ska göra det! 
 
Nu ska jag gå och jobba, ha en fantastisk dag!
 
- NatalieNamn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: