Redan Augusti!?

 
Att både känna och se resultat tycker är väldigt viktigt för mig i min träning, det behöver inte vara så för alla men för mig är det de. Och när jag nu börjar se resultat så känner jag mig så otroligt stolt. Igår körde jag ett benpass med en kompis och vi körde på rätt hårt. Vaknade upp igår med en hemsk träningsvärk men körde ändå två pass igår och ett av dem var ett löppass med M runt totthummeln. Hur tror ni benen mår idag? JAG KAN KNAPPT GÅ!! Men det är väll också ett resultat, eller ett tecken på att jag är otränad? Oklart!
 
Idag har jag ett pass kl 12.00, Hiit Cardio och jag tänkte vara med på det själv om det är lite folk. Väldigt lyxigt att kunna vara med på sina egna pass. J kommer hit och kör det passet med mig och efter det antar jag att vi dödar magen tillsammans. Ikväll har jag ett till pass och jag tänkte även vara med på det lite halvt sådär, måste även peppa och kolla på dem andra också. Tänkte på en grej, vart tar tiden vägen? Vi är inne i augusti och väldigt snart september och då är verkligen sommaren över. Helt galet. 
 
Nu är det dax för jobb. Vi hörs!
 
- Natalie
Anonym
säger

Trillade in här när jag googlade på pt-utbildningar, väldigt mysig blogg! Kan du inte skriva lite om din pt-utbildning? Hur gick den till, hur var lärarna och upplägget, vilken typ av människor var med, har du någon kontakt med dom andra som läste samma utbildning (går det lika bra för dom som för dig?). En liten utvärdering helt enkelt! Kram!

Svar: Kul! Självklart kan jag göra det :)
Kram N
Natalie Hållstrand
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: