Redan höst?

// En av mina favoritövningar är wall walk, rätt så jobbig kan jag lova //
 
Godmorgon Torsdag och 10e Augusti! 
 
Idag vaknade vi upp till höst här i Åre, det har knappt varit någon sommar här så det känns konstigt att hösten kom nu. Imorgon säger smhi att det ska bli +20 så det är verkligen från dag till dag. Nu på morgonen ska jag bara sitta på kontoret så jag passade på att ta på mig människokläder dagen till ära, det blev kostymbyxor och skjorta. Det är fantastiskt skönt att gå runt i träningskläder hela dagarna men jag måste erkänna att jag blir rätt less på det. Från att ha jobbat i en klädbutik där det var nya, snygga kläder varje dag till att gå runt i träningskläder, rätt stor skillnad. 
 
Igår hade jag ett circuitpass och jag passade på att vara med på det själv. Vi körde 45sek arbete, 10sek vila med 12 övningar. Så efter 45sek bytte du övning och gick varvet runt, en liten längre vila och sen körde vi så i 3 varv. Det är så mycket jobbigare än vad en tror att det är. Passet är 45 minuter så efter det satte jag mig på en cykel och körde nedvarv och tryckte två bananer, så sjukt hungrig. Isabelle kom förbi jobbet och hängde sedan med mig hem för lite te-mys och snack. Väldigt trevligt och mysigt. 
 
Som alla andra vardagar ser ut är det jobb idag. Tanken var att vi skulle ut och springa ikväll men det ser ut som att det ska regna, vi får se hur det blir. 
 
- NatalieNamn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: