Upp och ner

 
Senaste veckorna har varit lite av en berg och dalbana för mig, jag har velat fram och tillbaka hur jag ska göra. Men vet ni? Jag har äntligen bestämt mig. Det beslutet jag har tagit kommit förhoppningsvis göra mig starkare och jag kommer växa som person. Valet jag gjorde känns otroligt bra såhär i efterhand. Så.. vad händer nu undrar ni säkert och jag lovar att jag kommer berätta, men inte exakt just nu. 
 
Jag tog sovmorgon idag och sov så länge som till 11, det händer inte speciellt ofta i mitt liv men jag tror jag behövde det. Jag är rätt slut i hjärnan. Från att jag vaknade så har jag hunnit stoppat i mig lite mat och sedan fortsatt med min garerobsrensning. Jag rensar så pass noga så det är fula och äckliga strumpor som slängs och även troslådan har fått sig en genomgång. Idag blir det en kort jobbdag då jag bara jobbar 16-19 men det är väldigt skönt efter att ha haft tre veckor där jag börjat tidigt och slutat sent. Träningen då? Nja, den här veckan har det inte blivit så mycket, jag har ätit och sovit otroligt dåligt och då klarar inte min kropp av att träna. 
 
På fredag jobbar jag halvdag och sen flyger jag ner till mitt andra hem och honom. ÄNTLIGEN! En helg där nere och bara få vara med honom. På lördagen ska vi på födelsedagsfest i sthlm och sen söndag har jag ett inbokat möte på eftermiddagen. Resten av tiden kommer jag inte vara många millimeter ifrån F. Visst har jag sagt att jag hatar distansförhållande!?
 
Nu måste jag fixa klart här hemma, ser ut som att någon vänt upp och ner på lägenheten.. Hoppas allt är bra med er!!
 
- Natalie
 
 Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: