Första februari 2017

 
Hej på er!
 
Sist jag bloggade så tyckte jag att jag var frisk och redo för träning men så var tyvärr inte fallet.. Efter halsflussen drog jag på mig en rejäl förkylning med snor och hosta, så otroligt onödigt. Efter 3 veckor med sjukdommar så har jag äntligen varit på gymmet, kroppen är inte riktigt helt hundra kände jag när jag var där så jag tog det väldigt väldigt lugnt och gjorde ingenting så att pulsen skjöt i höjd. 
 
I ett dygn nu har jag varit tvåbarnsmamma och gjort det mesta som hör till det, hämtat på skola, lämnat, lagat mat, blivit väckt mitt i natten av en sötnos som inte kunde sova, gosat, kollat på film, osv osv. Jag ska snart och hämta E på skolan igen och sen ska jag fortsätta att plugga samt göra ett träningsupplägg. Längtar nästan efter att jobba med träning på heltid nu men det får bli om ett tag.
 
Tänkte att jag skulle sätta ihop en skön lista med musik som vi blir peppad av och kan träna till, hur låter det? vad lyssnar ni på när ni tränar? Skulle vara intressant att få veta det, alla gillar ju olika när det kommer till musik under träning. 
 
- NatalieNamn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: