Frösö Park

 
 
Godmorgon från en otroligt utvilad tjej!
 
Igår kväll gick jag på bio med O, tyvärr tyckte jag inte att den var superbra, den första var bättre enligt mig. Såklart kul att ha sett den, är lite sugen på att läsa om alla böcker igen, för dem är grymma. När bion var slut åkte vi ut till frösö park och checkade in. Vi lyssnade på en podd och sen somnade vi väldigt snabbt. 
 
Som vanligt vaknar jag tidigt och tanken var att jag skulle gå ner till gymmet och köra ett pass innan O vaknade men så blev det inte. Jag vaknade med värsta huvudvärken och jag brukar aldrig ha ont så det var inte så himla härligt att vakna med det. När O hade vaknat åt vi en mysig frukost och sen har vi bara tagit det lugnt på rummet, snackat och kollat på alpint. Jag börjar må lite bättre så ska snart gå ner till gymmet och köra lite pptövningar och efter det blir det mys i spat. Det är så himla fint i spat, skulle kunna spendera många timmar där men vi får se hur länge jag blir kvar. 
 
Eftersom jag inte mått toppen så har jag hamnat efter med en massa träningsupplägg så tanken är att jag ska sätta mig och jobba lite efter spat, måste komma ikapp. 
 
Hoppas ni får en fin torsdag!
 
- NatalieNamn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: