Minisemester

 
I fredags sa vi hejdå till fina gammelmormor (pappas mormor). Väldigt fin begravning. Du har det högst troligt bättre där uppe än på hemmet. Tack för allt du gjort för mig och hela familjen.
 
Igår jobbade jag och hann även köra ett hemskt styrkepass på gymmet, jag har äntligen fått min efterlängtade träningsvärk. Välkommen till min kropp för ett tag. Efter gymmet åkte jag hem och packade en lite väska för att kunna vara borta i 4 dagar. Jag kände lite som så att jag behövde komma bort från Åre ett tag så därför åker jag med A ner till gävle och hänger där. Tränar, äter mat, går på stan, sover, försöker komma på vad jag vill göra med mitt liv. Från och med maj har jag inget jobb och behöver komma på vad jag ska göra. Söka ptjobb någon stans? Flytta? Bo kvar? Starta eget? Göra någon slags online grej? Ah så mycket frågor men så lite svar. Så behöver tänka igenom det lite så det passar perfekt att ta tag i det nu under veckan som kommer. 
 
Vet ni något bra gym i Gävle kan ni ju hojta till. Ska försöka få till minst 5 pass under dessa dagar, något kanske blir något effektivt pass hemma men vill helst ta mig till ett gym också. 
 
Hoppas ni haft en fantastisk helg och att veckan börjar bra imorgon!
 
- NatalieNamn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: