Turn it up

 
När kroppen och psyket inte mår så bra så hamnar allt annat åt sidan och en är tvungen att tänka på sig själv. Lite där har jag varit ett tag nu och jag är påväg tillbaka till mitt vanliga jag igen. Träningen är så viktig för mig och när jag är sjuk och inte kan träna så börjar jag på riktigt må dåligt. Under denna tid då jag inte har varit på topp så hände det en hel del privata grejer som tog rejält på mig och jag trodde inte jag skulle reagera som jag gjorde, jag trodde att jag var stark nog för att ta det. 
 
Nu är min kropp frisk, min hjärna är sallad ibland men det går framåt, snart är den som vanligt igen. Igår var det alla hjärtans dag och jag köpte en ny jacka till mig själv i present, har en ingen som köper till en får en göra det själv, eller hur? Jag jobbade hela dagen och sen mötte jag upp T för ett träningspass följt av några minuter i bubbelpoolen. Efter det gick vi upp på broken och åt en romantisk middag (haha, eller!?). Full som ett hus på mat somnade jag skönt i min säng väldigt tidigt. 
 
Idag är en ny dag i livet och jag sitter just nu och äter frukost. Jag ska slänga i mig det här snabbt så jag hinner packa en väska sen innan jag går till jobbet. Ikväll åker jag till östersund för att se på bio (Fifty shades of darker) och checka in på hotel. Himla härligt ska det bli. 
 
Ha en helt fantastiskt fin tisdag! 
 
- NatalieNamn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: