På benen igen

 
Hej fina ni!
 
Precis innan middagen på min födelsedag började jag känna mig lite nere, brukar tycka det är kul att klä mig lite finare men kände inte att någonting var kul och var riktigt nära på att skippa middagen men jag tog mig ner till byn och åt en väldigt god middag på Bom Bom. Vi tog in lite ostron och sen tog jag en rätt med tonfisk som var väldigt god. Avslutade med efterrätt och sen satt vi och snackade ett tag. Vi gick förbi CC en snabbis men var där i högst 10 minuter, eftersom jag kände mig dålig så beställde vi en taxi och åkte hem. 
 
i torsdags vaknade jag upp och mådde ännu sämre men kände ändå att jag ville testa och jobba men jag klarade bara 2h sen åkte jag hem och sov resten av dagen. Fredagen hängde jag på låset på hälsocentralen för att få någon bra medicin och faktiskt, tack vare att jag så snabbt fick antibiotika så mår jag ändå helt okej idag. I fredags kunde jag alltså knappt prata eller svälja och idag är jag uppe och har gjort en riktig frukost och kan äta den utan att avliva. 
 
Tyvärr blir ju träningen lidande men jag tänkte att i eftermiddag ska jag testa att gå en liten promenad för att se hur det går. Det är dumt att börja träna för tidigt så jag håller mig lågt och gör ingenting som är pulshöjande än på ett tag. Hoppas allt är bra med er och att träningen går grymt bra!!
 
- Natalie

Happy Birthday

 
I hela tjugotre år har jag levt i idag, wow. Jag älskar min födelsedag, haha. Dagen blir otroligt lugn om en jämför med hur den har sett ut föregående år då jag firat 3 år i rad på timmerstugan med champange (japp, trots att jag tränar som jag gör dricker jag alkohol ibland, men inte alls ofta, vi tar upp det i ett annat inlägg) och ballonger. Idag blir det istället lite skidåkning, lunch någonstans i backen, lite mys hemma och sen middag på bom bom ikväll med trevligt sällskap. 
 
nu - till backen! ha en fin dag vänner.
 
- Natalie

Gör som bilden säger

 
Godmorgon härliga människor! 
 
Igår ekade det tomt här, var hemifrån ganska tidigt och kom hem sent under kvällen och då ville jag prioritera sömnen. Jag gjorde ett nytt försök att ta mig upp tidigt igår och det gick faktiskt, 06.30 var jag på gymmet och körde ett benpass, och idag känns det faktiskt - goal. Efter min utbildning gjorde jag en planering till mig själv och jag har faktiskt hållt mig till den, ibland har det blivit något pass med en kompis och då kanske någon övning försvunnit eller tillkommit men till större delen håller jag den, vilket känns bra för jag märker verkligen att det går framåt. Ni som följer mig på instagram har sett att jag har ett mål att kunna göra pull ups utan gummiband som hjälp och just nu är jag på det tunnaste bandet, jag tror mest att det är en spärr i min hjärna just nu. Jag klarar det nog bara jag tar bort bandet och kör på. 
 
Idag är dagen fullspäckad. Börjar med ett besök hos min sjukgymnast Andreas för att kolla att allt är grönt med min knä och att jag kan köra på som jag vill, mest en återkoll. För er som är nya så har mitt knä varit dåligt i 4 år, har gjort op osv men inte blivit bättre och under min utbildning small det i knät och jag fick besöka en läkare. Nu är det lite bättre men jag får ta smärtstillande när jag ska ut och åka skidor eller ska köra ett benpass. Efter sjukgymnasten ska jag köra ett längdpass med Ida i björnen, en lunch efter det och sen ett yogapass följt av middag hos Ida. Min älskade vän åker tillbaka till London imorgon och jag kommer nog behöva boka en resa dit snarast. 
 
Hoppas ni får en fin torsdag! 
 
- Natalie
 
 
 
 
  
Follow my blog with Bloglovin