På benen igen

 
Hej fina ni!
 
Precis innan middagen på min födelsedag började jag känna mig lite nere, brukar tycka det är kul att klä mig lite finare men kände inte att någonting var kul och var riktigt nära på att skippa middagen men jag tog mig ner till byn och åt en väldigt god middag på Bom Bom. Vi tog in lite ostron och sen tog jag en rätt med tonfisk som var väldigt god. Avslutade med efterrätt och sen satt vi och snackade ett tag. Vi gick förbi CC en snabbis men var där i högst 10 minuter, eftersom jag kände mig dålig så beställde vi en taxi och åkte hem. 
 
i torsdags vaknade jag upp och mådde ännu sämre men kände ändå att jag ville testa och jobba men jag klarade bara 2h sen åkte jag hem och sov resten av dagen. Fredagen hängde jag på låset på hälsocentralen för att få någon bra medicin och faktiskt, tack vare att jag så snabbt fick antibiotika så mår jag ändå helt okej idag. I fredags kunde jag alltså knappt prata eller svälja och idag är jag uppe och har gjort en riktig frukost och kan äta den utan att avliva. 
 
Tyvärr blir ju träningen lidande men jag tänkte att i eftermiddag ska jag testa att gå en liten promenad för att se hur det går. Det är dumt att börja träna för tidigt så jag håller mig lågt och gör ingenting som är pulshöjande än på ett tag. Hoppas allt är bra med er och att träningen går grymt bra!!
 
- NatalieNamn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: