stanna upp

 
Tisdag!
Jag hade ställt klockan på 06.15 för att jag tänkte köra yoga på sats 07.00, när klockan ringde så ångrade jag mig och sov fram till 10. Tror möjligtvis att min kropp faktiskt behövde det. Jag gick upp och åt en riktigt stor frukost - 3 ägg, kvarg toppat med hallon och mango och till det ett stort glas med vätskeersättning (jag är tyvärr riktigt dålig på att dricka vatten så ibland behöver jag dricka det). 
 
Jobbade mellan 12-18 och sedan blev det ett yogapass så det gjorde inte så mycket att jag skippade morgonpasset. På tisdagar är det yin yoga och det var faktiskt första gången jag var på det. Du håller olika positioner i några minuter och jag har lite svårt för det då det känns som hela kroppen domnarbort, men det kanske blir bättre ju mer jag håller på med det. 90 minuter långt var passet och jag han gå igenom en hel del i mitt huvud under dem minutrarna, bland annat hur jag mådde förra året i februari och hur jag tog mig igenom det. Jag och min dåvarande kille hade precis gjort slut efter 5 fina år tillsammans, jag flyttade till en ny lägenhet där jag bodde själv och jag jobbade på tok för mycket. Jag åt dåligt, stressade mycket och var nästan aldrig hemma. I slutet på februari sa min kropp ifrån och jag började faktiskt att göra Yoga och meditera, det hjälpte mig så himla mycket. Det låter så flummigt när en säger att en ska gå in i sig själv men det gör så mycket. Bara det att jag la ifrån mig mobilen och låg ner på yogamattan gjorde skillnad för mig. Det är så viktigt att ta hand om kroppen, det behöver inte vara ett yogapass på 90 minuter utan det kan räcka gott och väl med 10 minuter. 
 
Nu ska jag duscha och sen lägga mig i sängen, imorgon väntar ett längdpass (om det inte blåser för mycket) och sen jobb. Hoppas ni haft en bra tisdag!
 
- NatalieNamn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: