Hur ska jag någonsin kunna....

Hur ska jag någonsin kunna vänja mig vid att åka ifrån den här människan? Min människa. Det gör så fruktansvärt ont varje gång jag måste lämna honom och nu är det 3 veckor tills vi ses igen. Tur att facetime finns även om det inte alls är samma sak som att vara nära varandra. Även om vi inte bor nära varandra så är jag helt klart så lycklig över att han är min. Kan inte riktigt förstå att jag har haft turen att få en sån fantastisk kille som dig hjärtat. Min kärlek! 

Jag har varit otroligt frånvarande här känner jag, semestern tog över och sen har jag inte riktigt kommit in i mina vanliga rutiner igen. Dåligt med träning också och det är dumt att skippa det i denna blogg. Hur som helst hade vi en helt fantastisk semester på Zakynthos i grekland. Jag har och kommer alltid älska grekland. Våra dagar fylldes med kärlek, bad, sol, mat och vin. 7 dagar gick lite för snabbt och jag kan inte låta bli att längta efter en ny resa med honom. 

Nu har jag precis kommit hem från östersund, vi åt middag med mamma och pappa innan jag skjutsade F till flygplatsen. Tänkte sova snart då jag ska upp rätt tidigt imorgon! 

- Natalie

Lördag 7e Juli

Old pic 
 
Hej från Zakynthos och Sante Maris suits!
 
Igår åkte vi med F's pappa och fru ut till arlanda och sen hängde vi i sas gold lounge och åt och drack lite fram tills att det var boarding. Nu ska vi äta lite frukost här och se vad denna lilla grekiska ö har att bjuda på. Så himla härligt att äntligen vara här, jag ska njuta till fullo av värmen, bad och all kärlek. 
 
Hoppas ni får en fin helg! 
 
- Natalie 
 
 

Semester

 
Bikinin och flipflops är nerpackade, så redo för värmen. 
 
Hej! Sitter på flygplatsen i östersund igen, vet inte hur många gånger jag varit här senaste 2 månaderna, mer än vad jag brukar iallafall. Jag har gått på min första betalda semester, känns så himla sjukt. Ni som har lite koll vet att det är inte supermånga jobb i Åre som är fasta och där du har betald semester. För mig känns det helt galet, 23 år med fast anställning och betald semester, haha. Är en inte uppvuxen med det så är det stort. 
 
Landar 20.20 på arlanda och blir hämtad där. Imorgon får jag vakna upp bredvid honom och sen på eftermiddagen ska vi flyga till grekland. Jag längtar så mycket efter värmen nu men har hört att det är helt fruktansvärt varmt i nästan hela grekland så vi får väll se om jag kommer ångra att jag sagt att jag längtar till värmen. Jag har iallafall lovat att jag inte ska klaga. Eftersom vi flyger på eftermiddagen så tänkte jag försöka hinna på stan och köpa lite grejer, bland annat vätskeersättning. Det brukar vara det första jag packar ner när jag ska packa för jag har alltid det hemma men nu var det slut och jag har inte hunnit köpt nya rör. Vi får se hur mycket jag kommer blogga under semestern men något inlägg blir det förhoppningsvis. Min tanke är att jag ska försöka låta mobil och dator vara så mycket som möjligt och umgås m den andra halvan av mig som åker med. Kameran och gopro är med så jag får roa mig med det istället. Har även med mig en bok jag har lovat mig själv att läsa. 
 
Nu ska jag svara på lite mail innan det är boarding. Vi ses i grekland!
 
- Natalie