Hur ska jag någonsin kunna....

Hur ska jag någonsin kunna vänja mig vid att åka ifrån den här människan? Min människa. Det gör så fruktansvärt ont varje gång jag måste lämna honom och nu är det 3 veckor tills vi ses igen. Tur att facetime finns även om det inte alls är samma sak som att vara nära varandra. Även om vi inte bor nära varandra så är jag helt klart så lycklig över att han är min. Kan inte riktigt förstå att jag har haft turen att få en sån fantastisk kille som dig hjärtat. Min kärlek! 

Jag har varit otroligt frånvarande här känner jag, semestern tog över och sen har jag inte riktigt kommit in i mina vanliga rutiner igen. Dåligt med träning också och det är dumt att skippa det i denna blogg. Hur som helst hade vi en helt fantastisk semester på Zakynthos i grekland. Jag har och kommer alltid älska grekland. Våra dagar fylldes med kärlek, bad, sol, mat och vin. 7 dagar gick lite för snabbt och jag kan inte låta bli att längta efter en ny resa med honom. 

Nu har jag precis kommit hem från östersund, vi åt middag med mamma och pappa innan jag skjutsade F till flygplatsen. Tänkte sova snart då jag ska upp rätt tidigt imorgon! 

- Natalie
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: