Min midsommarhelg

// En del av gänget påväg mot midsommarstången //
 
// Jag och Gabbie //
 
 
// Så glad att du är min //
 
 
Holla! 
 
Wow, vart ska jag börja? Vilken fantastiskt rolig helg jag har haft. Vi börjar där jag slutade sist på bloggen, alltså i torsdags. Jag tog sista flyget ner till sthlm och F hämtade upp mig på arlanda. Tyvärr var planet försenat nästan en hel timme och jag blev otroligt less eftersom vi skulle på middag direkt när jag landade. Vi åkte hur som helst hem och lämnade väskor och bilen och sen tog vi segway bort till H och G för middag. Supertrevlig och god middag, väldigt skönt för det blev inte så sent då vi skulle upp tidigt för att åka ut till björk där vi skulle fira midsommar. 
 
Fredag och vi packade bilen full, plockade upp H och G och sen åkte vi mot Björk. När vi kom dit gjorde jag och G varsin midsommarkrans och sen åt vi lunch med hela gänget. Kommer inte gå in på exakt alla detaljer vi gjorde under helgen men lite kan jag dela med mig av. Efter lunchen gick vi ner till vattnet där midsommarstången skulle resas och där hängde vi ett tag. Resten av kvällen och natten var full av händelser. Middag, dans, bad, champange och en hel del pussar. Sista gången jag kollade på klockan var den 04.55 så det blev inte en supertidig kväll. 
 
På lördagen sov vi ut och sen åt vi en lång frukost/lunch med hela gänget. Under dagen körde vi fyrhjuling i både sol och regn, hoppade studmatta, sov på studsmattan, åt lax, låg på byggan och pratade i regnet, drack goda drinkar och bara umgicks. 
 
Igår åt vi en sen frukost och sen packade vi ihop allt och åkte hem. När vi kom hem somnade vi ganska snabbt i soffan med armarna runt om varandra. Sov bort hela eftermiddagen (Om vi var trötta? Något..) och sen åt vi italienskt med H och G innan jag skulle till arlanda för att flyga hem till Åre igen. Det var helt fruktansvärt att åka ifrån honom igår. Nu är det bara att räkna ner dagarna tills vi ska åka utomlands. 
 
Tusen tack underbara människor för en fin helg, hade inte kunnat önskat att ha den på något annat vis! 
 
- Natalie
 
 

Jobb och flyg

 
Torsdag, redan? Åh herre.. Jag tar ut en semesterdag imorgon så att jag får en långhelg nere i uppsala. Jag lämnar träningskläderna hemma för en gångs skull för jag tänker att det blir mycket festligheter i helgen för att jag ska vara duktig nog att ta mig ut och röra på mig. Det är okej att låta kroppen vila från träning ibland, det blir nog en hel del aktiviteter under helgen ändå så jag blir inte direkt stilla sittande. 
 
Jag har en kort dag på jobbet idag och ska försöka få undan en massa grejer så att jag ska slippa jobba på flygplanet eller i helgen. Efter jobbet ska jag hem och packa och sedan åker vi mot flygplatsen, jag och Ida (och för att inte glömma världens bästa Jennifer som skjutsar oss). Ida ska med samma flyg ner så det blir en trevligt flight. 
 
Hoppas ni får en fantastiskt fin midsommar, jag är så sjukt taggad och ser verkligen fram emot min helg. 
 
- Natalie

Ny vecka

 
 
Nu längtar jag efter semester. Vi har inte bokat någon resa än men tanken är att vi ska åka någonstans v.28, vart det blir är fortfarande oklart. Hur mår ni? Jag har varit lite låg senaste dagarna, funderar på om det är någon sjukdom som börjar blomma ut men vi får hoppas att det inte är så, jag har inte riktigt tid att vara sjuk. Alternativt att det har något att göra med min mat, för just nu känns det som att jag har ett hål i magen, det spelar ingen roll hur mycket jag äter.. Jag är hungrig exakt hela tiden. Kan vara vätskebrist? Ska sluta spåna.. 
 
Måndag idag och ny vecka, jag är 100% redo för denna vecka efter en helg med bra uppladdning. I fredags tränade jag med Jennifer och sen åt vi middag på Wersens. Lördag tränade jag två pass samt tvättade och städade. Igår gick jag och Ida en promenad till en sjö som jag inte kommer på namnet på just nu och sen åkte vi till gymmet och körde ett pass. Min plan var att köra rygg men eftersom jag knappt hade någon ork i kroppen så blev det ett otroligt kort ryggpass, men bättre än ingenting. På kvällen gjorde vi tacos och hade ett riktigt deeptalk, ni vet som kompisar kan ha ibland. Jag är en tjej som tänker och analyserar mer än att prata och så det var skönt att få lätta lite på hjärtat. 
 
Idag blir det jobb hela dagen. 09.00-20.00 (med en rast på 2h för att träna och äta lunch). På torsdag flyger jag ner till Uppsala igen för att fira midsommar och jag kunde inte längta mer än vad jag gör just nu, fan för distans ibland. 
 
- Natalie