För hon har tagit studenten

 
 
Försök att hitta en stoltare storasyster! Som jag tjatade på mamma och pappa när jag var liten om att få ett syskon, och denna lilla åsiktsmaskin fick jag. Och, i fredags tog hon studenten. Wow! Grattis min fina!
 
Eftersom att min hälsena gav upp under träningsresan med jobbet så har jag tagit det väldigt lugnt med träningen, det har nämligen varit jobbigt att bara gå så jag har vilat från all typ av träning. Däremot körde jag mitt första pass styrka i fredags och jag hade lite känningar men har fått ok att köra styrka. Jag måste skippa att springa och hoppa bara (om det är lätt? Ah nä.....). Jag längtar så himla mycket tills att jag får springa upp till totthummeln och njuta lite av den fina utsikt vi har. 
 
Jag har förflyttat mig till Östersund då jag ska ut och rida med min fasters familj (alltså mina kusiner) idag. Jag ställde klockan på 06.30 och tryckte i mig en banan och drack en nocco påväg till gymmet. Otroligt mycket nostalgi att gå på gymmen här i Östersund eftersom att det var här jag gick i gymnasiet och tränade 7 dagar i veckan. 
 
Nu ska vi äta lite frukost här och sen åker vi mot hästarna, wiho vad kul det ska bli!
 
- NatalieNamn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: