Min midsommarhelg

// En del av gänget påväg mot midsommarstången //
 
// Jag och Gabbie //
 
 
// Så glad att du är min //
 
 
Holla! 
 
Wow, vart ska jag börja? Vilken fantastiskt rolig helg jag har haft. Vi börjar där jag slutade sist på bloggen, alltså i torsdags. Jag tog sista flyget ner till sthlm och F hämtade upp mig på arlanda. Tyvärr var planet försenat nästan en hel timme och jag blev otroligt less eftersom vi skulle på middag direkt när jag landade. Vi åkte hur som helst hem och lämnade väskor och bilen och sen tog vi segway bort till H och G för middag. Supertrevlig och god middag, väldigt skönt för det blev inte så sent då vi skulle upp tidigt för att åka ut till björk där vi skulle fira midsommar. 
 
Fredag och vi packade bilen full, plockade upp H och G och sen åkte vi mot Björk. När vi kom dit gjorde jag och G varsin midsommarkrans och sen åt vi lunch med hela gänget. Kommer inte gå in på exakt alla detaljer vi gjorde under helgen men lite kan jag dela med mig av. Efter lunchen gick vi ner till vattnet där midsommarstången skulle resas och där hängde vi ett tag. Resten av kvällen och natten var full av händelser. Middag, dans, bad, champange och en hel del pussar. Sista gången jag kollade på klockan var den 04.55 så det blev inte en supertidig kväll. 
 
På lördagen sov vi ut och sen åt vi en lång frukost/lunch med hela gänget. Under dagen körde vi fyrhjuling i både sol och regn, hoppade studmatta, sov på studsmattan, åt lax, låg på byggan och pratade i regnet, drack goda drinkar och bara umgicks. 
 
Igår åt vi en sen frukost och sen packade vi ihop allt och åkte hem. När vi kom hem somnade vi ganska snabbt i soffan med armarna runt om varandra. Sov bort hela eftermiddagen (Om vi var trötta? Något..) och sen åt vi italienskt med H och G innan jag skulle till arlanda för att flyga hem till Åre igen. Det var helt fruktansvärt att åka ifrån honom igår. Nu är det bara att räkna ner dagarna tills vi ska åka utomlands. 
 
Tusen tack underbara människor för en fin helg, hade inte kunnat önskat att ha den på något annat vis! 
 
- Natalie
 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: