Ny vecka

 
 
Nu längtar jag efter semester. Vi har inte bokat någon resa än men tanken är att vi ska åka någonstans v.28, vart det blir är fortfarande oklart. Hur mår ni? Jag har varit lite låg senaste dagarna, funderar på om det är någon sjukdom som börjar blomma ut men vi får hoppas att det inte är så, jag har inte riktigt tid att vara sjuk. Alternativt att det har något att göra med min mat, för just nu känns det som att jag har ett hål i magen, det spelar ingen roll hur mycket jag äter.. Jag är hungrig exakt hela tiden. Kan vara vätskebrist? Ska sluta spåna.. 
 
Måndag idag och ny vecka, jag är 100% redo för denna vecka efter en helg med bra uppladdning. I fredags tränade jag med Jennifer och sen åt vi middag på Wersens. Lördag tränade jag två pass samt tvättade och städade. Igår gick jag och Ida en promenad till en sjö som jag inte kommer på namnet på just nu och sen åkte vi till gymmet och körde ett pass. Min plan var att köra rygg men eftersom jag knappt hade någon ork i kroppen så blev det ett otroligt kort ryggpass, men bättre än ingenting. På kvällen gjorde vi tacos och hade ett riktigt deeptalk, ni vet som kompisar kan ha ibland. Jag är en tjej som tänker och analyserar mer än att prata och så det var skönt att få lätta lite på hjärtat. 
 
Idag blir det jobb hela dagen. 09.00-20.00 (med en rast på 2h för att träna och äta lunch). På torsdag flyger jag ner till Uppsala igen för att fira midsommar och jag kunde inte längta mer än vad jag gör just nu, fan för distans ibland. 
 
- Natalie
Denise
säger

Vi har också som plan att åka utomlands v 28. Blir log Grekland eller Cypern!

Svar: Åh, härligt!! Ja, jag är lite inne på grekland också men vi får se vad andra halvan tycker.
Natalie Hållstrand
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: