Bra flow

 
Hej! 
 
Alltid lika svårt att börja ett inlägg.. Här i Åre regnar det och blåser på riktigt bra så jag tog faktiskt sovmorgon (passa på när en har tid) och har bara myst hemma. Just nu ligger jag faktiskt i sängen och dricker en nocco, det händer inte speciellt ofta. Ligger mest och drömmer om gymmet, mitt favoritställe. Ska äta en rejäl middag med familjen och sen ska jag åka med pappa ner till gymmet och bränna av ett pass. Igår var jag och körde lite intrevaller och ett ökpass. För några veckor sen tog jag kort på min kropp, inte för att jag ska lägga ut och visa för alla utan mer för att se själv och jag ser redan nu skillnad, galet hur fort det kan gå i början. Många tycker nog att jag inte behöver göra en sån grej men det är faktiskt otroligt motiverande att göra så trots att en inte är superstor och ska gå ner i vikt utan tvärt om. Jag är inne i ett otroligt härligt flow nu när det gäller träningen, tyvärr hostar jag lite och bör nog ta det lite lugnare än vad jag gör.. Idag blir det iallafall inga intervaller utan mer lugn styrka för att inte pulsen ska skjuta i höjd. 
 
Hur går det för er? Tränar ni något? Berätta! Jag vill höra. Har ni något speciellt ni vill läsa om? Det vill jag också gärna hör om! 
 
Kram på er!
 
- Natalie

Torsdag 23e mars

 
Ojoj vilken omedveten och ifrivillig långt uppehåll detta blev, inte alls med meningen. Men här är jag, lever och mår så himla bra. 
 
Godmorgon på er!! Hur mår ni? Hoppas ni mår bäst! Jag sitter och trycker (japp, måste få i mig mer) i mig mat nu på morgonen och sen ska jag ta tag i lite tvätt. Hur kommer det sig att tvätten alltid blir bortprioriterad? Iallafall av mig, jag hinner verkligen inte med att tvätta, jag har bättre saker för mig. Men så kommer den där dagen då alla träningskläder ligger i tvätten (och då har jag ändå en del träningskläder) och jag måste ta tag i det för annars kan jag inte träna. Så nu på morgonen offrar jag ett träningspass pga tvätten. Tur jag är ledig idag och har ett pass inbokat m en supergullig tjej senare under dagen. Vi båda bloggar och instagrammar och är kär i träning (hon har gjort en grym resa i sin träning, helt galet) så vi tänkte försöka sammarbeta med varandra litegran. Jag sa det till henne att det är tråkigt för jag har ingen kompis här i Åre som bloggar och vet vad det innebär med alla bilder hit och dit och en massa tid vid datorn, så det är helt underbart att vi hittat varandra. Min privata fotograf hon bor i London just nu men kommer hem i Maj så det längtar jag ju såklart megamycket till, då kan ni förvänta er fina bilder!
 
Nu är gröten slut och jag ska ta tag i tvätten. Vi hörs väldigt snart igen! 
 
- Natalie
 
 

Äntligen är tidningen ute i butik

 
Hej onsdag och titta här vad jag hittade i tidningen imorse. Repotaget med mig och Pt-fia som vi fotade i november i sthlm. Tyvärr dog min kamera (och jag hittar inte laddaren...) när jag höll på att ta bilder imorse så kan tyvärr inte visa så mycket mer än. Vill ni se så hittar ni såklart bilderna i tidningen Amelia kropp & skönhet som finns i butik från och med igår. Träningskläderna jag har på mig (och fler snyggingar) hittar ni här. Sofia är en superfintjej och jag är otroligt glad över att jag fick träffa henne och få hennes tips (som hon delar med sig av i tidingen). 
 
Tyvärr vaknade jag upp igår med en fin liten förskylning så jag lyssnar på kroppen och ligger hemma en ledig dag som denna. Imorgon är jag också ledig så vi får se hur jag mår när jag vaknar imorgon om jag kanske kan ta mig an ett enklare pass här hemma eller om kroppen tillåter ett gympass. Just nu försöker jag bara få i mig en massor med mat och vätska för att bli frisk. 
 
På söndag, efter jag slutat jobbet, ska jag åka in till Östersund och hänga där och träna hårt i några dagar så jag hoppas verkligen att jag mår bättre tills dess. Det ska bli riktigt kul att testa sportsgym nya gym på storsjöstrand, har sett riktigt fräscht ut på bilder jag sett därifrån. Älskar fräscha och snygga gym, precis lika mycket som nya träningskläder ger mig motivation så ger det mig också motivation. 
 
Hoppas ni haft en fin onsdag!
 
- Natalie