Äntligen är tidningen ute i butik

 
Hej onsdag och titta här vad jag hittade i tidningen imorse. Repotaget med mig och Pt-fia som vi fotade i november i sthlm. Tyvärr dog min kamera (och jag hittar inte laddaren...) när jag höll på att ta bilder imorse så kan tyvärr inte visa så mycket mer än. Vill ni se så hittar ni såklart bilderna i tidningen Amelia kropp & skönhet som finns i butik från och med igår. Träningskläderna jag har på mig (och fler snyggingar) hittar ni här. Sofia är en superfintjej och jag är otroligt glad över att jag fick träffa henne och få hennes tips (som hon delar med sig av i tidingen). 
 
Tyvärr vaknade jag upp igår med en fin liten förskylning så jag lyssnar på kroppen och ligger hemma en ledig dag som denna. Imorgon är jag också ledig så vi får se hur jag mår när jag vaknar imorgon om jag kanske kan ta mig an ett enklare pass här hemma eller om kroppen tillåter ett gympass. Just nu försöker jag bara få i mig en massor med mat och vätska för att bli frisk. 
 
På söndag, efter jag slutat jobbet, ska jag åka in till Östersund och hänga där och träna hårt i några dagar så jag hoppas verkligen att jag mår bättre tills dess. Det ska bli riktigt kul att testa sportsgym nya gym på storsjöstrand, har sett riktigt fräscht ut på bilder jag sett därifrån. Älskar fräscha och snygga gym, precis lika mycket som nya träningskläder ger mig motivation så ger det mig också motivation. 
 
Hoppas ni haft en fin onsdag!
 
- NatalieNamn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: