Bra flow

 
Hej! 
 
Alltid lika svårt att börja ett inlägg.. Här i Åre regnar det och blåser på riktigt bra så jag tog faktiskt sovmorgon (passa på när en har tid) och har bara myst hemma. Just nu ligger jag faktiskt i sängen och dricker en nocco, det händer inte speciellt ofta. Ligger mest och drömmer om gymmet, mitt favoritställe. Ska äta en rejäl middag med familjen och sen ska jag åka med pappa ner till gymmet och bränna av ett pass. Igår var jag och körde lite intrevaller och ett ökpass. För några veckor sen tog jag kort på min kropp, inte för att jag ska lägga ut och visa för alla utan mer för att se själv och jag ser redan nu skillnad, galet hur fort det kan gå i början. Många tycker nog att jag inte behöver göra en sån grej men det är faktiskt otroligt motiverande att göra så trots att en inte är superstor och ska gå ner i vikt utan tvärt om. Jag är inne i ett otroligt härligt flow nu när det gäller träningen, tyvärr hostar jag lite och bör nog ta det lite lugnare än vad jag gör.. Idag blir det iallafall inga intervaller utan mer lugn styrka för att inte pulsen ska skjuta i höjd. 
 
Hur går det för er? Tränar ni något? Berätta! Jag vill höra. Har ni något speciellt ni vill läsa om? Det vill jag också gärna hör om! 
 
Kram på er!
 
- Natalie
Krippa1337
säger

En gång tränade jag, de va jättejobbigt så jag tror inte att de är bra att träna för jag fick ont i musklerna dagarna efter
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: