Dag 2

 
Godkväll! Det blir lite sena uppdateringar härifrån då det är fullt upp hela dagarna. Idag var det ju som jag skrev igår, intervaller följt av core. Jag vaknade upp med träningsverk i vaden, som sen under intervallerna gjorde att det bara drog ihop sig, det gjort helt fruktansvärt ont men jag bet ihop och körde ändå. Jag älskar att köra intervaller, långpass är inte riktigt min grej (även om det står med på schemat på onsdag). Vaden känns mycket bättre nu så jag hoppas den håller ihop imorgon också. Mitt på dagen körde vi lite konferens igen och efter det blev det poolhäng. Jag har börjat läsa en ny bok som jag tycker var otroligt svårt att fasta i men nu börjar jag komma in i den så nu vill jag helst bara ligga vid poolen och läsa. 
 
Vid 18 hade vi ett pass med underbara Camilla (som är yogainstruktör i Åre och Östersund), hon är en av dem bättre yogainstruktörerna jag har träffat, så är hon en sån fin människa, inifrån och ut. Hon körde Mojoyoga med oss vilket var otroligt härligt. 
 
Nu har vi nyss kommit hem från middagen och ska lägga oss och hälsa på john blund väldigt snart. Hoppas ni haft en grym måndag, det är ni värda!
 
- NatalieNamn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: