Det gjorde jag bra

 
 
Godmorgon från en sliten brud!
 
Långpasset igår på cirka 2 mil var en utmaning för mig. Jag har aldrig sprungit längre än 1 mil tidigare förut och nu lägga på några km, terräng och +26 grader. Min vad har inte varit med mig denna resa, aldrig haft problem med det förut men nu har det hänt något. Som tur är så gjorde det bara ont i början och sen la det sig, tur det för annars hade jag inte klarat hela vägen. Målet var en otroligt fin strand där vi även åt lunch. När vi var framme där så skakade jag och mådde så fruktansvärt illa så att kyla ner kroppen i havet var helt underbart. Tryckte i mig en pizza och cola och sen tog vi taxi tillbaka till hotellet där jag la mig vid poolen och tog det lugnt. Behövde verkligen vila. Idag mår kroppen som en kung tänkte jag skriva men så är inte fallet, det gör ont i varje del av kroppen. Det lägger sig förhoppningsvis ganska snart. Hur som helst är jag otroligt j'vla stolt över mig själv att jag gjorde det, trodde helt ärligt inte att jag hade pannbenet för att vara ute i 2,5h. 
 
Igårkväll hade vi mallis mästerskapen i en otroligt rolig grej, ska ge den grejen ett helt eget inlägg då jag till och med vann. Kändes skönt att jag som ny kommer in och briljerar ;)
Vi har precis ätit frukost och la oss efter det på rummet för att vila och blogga lite innan vi har ett pass 10.30 och sen vollybollturnering 14.00. En grym dag blir det helt klart. 
 
Vi har tyvärr bara 3 dagar kvar här med gänget men det har varit en grym vecka hittils. Så glad över att jag får vara en del av sportsgym. På lördag flyger vi hem mot sverige och jag har bokat om mina biljetter så jag flyger först till arlanda på lördag och sen flyger jag till Åre på måndag morgon. Jag tar varje litet tillfälle just nu att få vara i Uppsala och samtidigt som jag njuter av denna resa kan jag inte låta bli att längta tills jag är där igen. 
 
Ha en fin dag!
 
- Natalie
 Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: