En helg i huvudstaden

 
 
 
Hej! MIssade helt att uppdatera er om förra helgen när jag var i sthlm, hade fullt upp så det fanns ingen tid att direkt sätta sig ner och blogga, så här kommer en lightversion av helgen. 
 
När jag landade på Arlanda blev jag upphämtad där och sen åkte vi och köpte sushi, båda var rätt trötta så vi tog med oss det hem. Efter sushi och vin landade vi i soffan, behövligt efter en väldigt lång dag. Det blev inte så sent så det var skönt, båda skulle upp tidigt dagen efter för jobb och jag skulle åka till sthlm. Otroligt mysigt dygn. 
 
På lördagen tog jag tåg in till stan, mötte upp en kompis och käkade lunch på stan, herregud vad varmt det var. Jag var inte riktigt beredd på det och jag hade svarta byxor = döden!!! Vi tog taxi ut till skeppsholmen och gick en promenad och sen var det dax att fixa sig och åka till min fina underbara vän josephine. När jag kom till henne fick jag ett glas bubbel i handen och sen satte vi igång och babbla på som vanigt. Den kvällen åt vi middag på East (yes, sushi två dagar i rad. Jag klagar inte) och tyvärr tyckte vi inte att det var så himla bra, otroligt tråkigt. Vår utekväll blev inte så lång då vi efter middagen gick förbi seveneleven och köpte godis och sen tog vi tuben hem till J. Vi landade framför eurovision men tyckte det var så fruktansvärt dåligt så vi la oss i sängen ganska snabbt. Precis som när en var liten och sov över hos en kompis gick våra munnar i ett fram tills vi somnade mitt i en mening. 
 
Söndag och vi åt en otroligt mysig frukost, precis som en vill ha det. Vid 15 påbörjades en lång bilresa hem, har jag sagt att jag föredrar att flyga trots att jag älskar att åka bil!? Jag fick iofs köra så det var rätt skönt. Vi var inte hemma förens sent under kvällen och jag somnade nästan direkt när jag kom hem. 
 
Jag är väldigt glad över att ha så fina vänner, men fan att vi ska bo så många mil ifrån varandra... 
 
- NatalieNamn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: