Long Time

 
 Hej på er!
 
Gick runt hemma och funderade lite på lunchen och kände mig så otroligt taggad på att blogga nu när det ändå händer så mycket i mitt liv, när det inte gör det är det otroligt tråkigt att blogga. Ni vet när en bara går till jobbet, kommer hem, äter mat, typ. Men från och med nu och ett tag fram över kommer det verkligen inte vara så vilket jag ser framemot, mitt mål är att inte ha ett sånt liv där dagarna ser exakt likadana ut och jag är på god väg. 
 
Som det ligger till just nu har jag börjat mitt nya jobb (har inte ens berättat att jag börjat.. ni som följer mig på instagram har nog koll) och det känns så galet bra. Jag har fått en tjänst som personlig tränare på Sports gym i Åre och började i tisdags. Tyvärr fick jag väll inte den bästa starten då jag i tisdags vaknade upp med ögoninflammation och feber.. Men jag tog ipren och bet ihop några timmar och sen gick jag hem och sov i nästan 17h, så bra mådde jag. Undantag för någon halvtimme då jag försökte få i mig mat och försökte svara på lite meddelanden. Fredag idag och jag har ändå hunnit varit här lite och det känns väldigt bra än så länge. Idag hade jag möte med A ang mål osv också fick jag även lite nya träningskläder som jag ska visa er, så sjukt snygga!!
 
Ikväll åker jag till Östersund för att ha utbildning både lördag och söndag i Yoga, ska bli så himla roligt. Jag har redan packat en väska så att så fort jag slutar idag åker jag dit. I skrivande stund kommer jag på att jag inte har packat ner ett klädesplagg som inte är träningskläder.. orkar inte hur jag tänker ibland. 
 
Vi hörs! 
 
 
- NatalieNamn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: