Mot värmen

 
 
Hej från Arlanda!
 
Sitter vid gaten och väntar på att få gå ombord på planet. Försöker samtidigt boka om min biljett hem nästa söndag för att jag ska få en dag i uppsala, det går inte supersnabbt då det är världens längsta kö.. Ni vet när en ringer till Telia och det tar typ hundra år, precis så är det nu. Förhoppningsvis kommer jag fram snart så jag får lösa detta innan vi ska lyfta. 
 
Jag landade på arlanda vid 12 idag och jag gick direkt och tryckte i mig lite mat för att ladda upp för ett träningspass. När jag brukar mellanlanda på arlanda och har några timmar att döda så brukar jag oftast gå till clarion för att träna och bada i poolen som dem har där och precis det gjorde jag idag också. Det blev intervaller och sen körde jag lite mage. Rätt så skönt att ha fått rört på sig innan jag ska sitta på ett flyg i 3,5h timme. Efter passet så badade jag en snabbis, så sjukt kallt i luften idag så det blev bara ett snabbt dopp. 
 
Bilden till inlägget hörrni, berättade jag att vi fick en resväska som det står sportsgym på och även ens namn? Hur galet? Älskar det! Jag fyllde väskan rätt så enkelt, typiskt mig. Har föresten inte glömt bort inlägget om packlistan, den kommer. 
 
Nu är det dax att gå ombord. Vi landar vid 21.30 och sen blir det transfer till hotellet. Vi hörs imorgon!
 
- Natalie
 
 
 
 Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: