Sportsgym goes Mallis

 
Holla!
 
Vilken bra första dag vi har haft här på Mallorca. Eftersom jag landade i rätt skön tid så fick ju jag min skönhetssömn och var pigg när jag vaknade medans dem andra landade betydligt mycket senare och Isabelle smög in på rummet vid 06.30 och efter det kändes det onödigt att somna om så jag tog på mig träningskläder och gick ut och kollade runt lite. Tryckte i mig frukost vid 07.30, frukosten är gigantisk här. Jag är väldigt nöjd då det finns både mjölkproteinfritt och glutenfritt, det tackar min mage för kan jag lova. 
 
08.30 testade jag ett helkroppspass som var 21 minuter (skulle vilja säga att det var 20min ben och 1 min fördelat på resten av kroppen) och efter det körde jag yoga. Gick efter det och tryckte i mig lite mer mat, väldigt enkelt. Eftersom vi är på jobbresa så blev det konferens i 2,5 som vi avslutade med ett crosstrainingpass. Om jag ska vara helt ärlig har jag aldrig i hela mitt liv svettats så mycket. När passet var slut sprang jag och I ner till havet och droppade oss. Alltså hur härligt är inte det!? Träna och sen kunna hoppa ner i havet. Älskar det. 
 
Vi har nyss kommit hem från middagen med större delen av gänget så nu är det snart godnatt. Imorgon är det intervaller 7.30 följt av ett corepass. Det känns att vi är på träningresa ;) OCH JAG ÄLSKAR DET!
 
Hörs imorgon!
 
- NatalieNamn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: