Yogautbildning dag 2

 
Godmorgon! 
 
Jag sitter och trycker i mig frukost och gör mig redo för en ny dag med yogautbildning. Jag tycker yoga är hur härligt som helst men kan samtidigt tycka att det blir lite flummit. Däremot otroligt lärorikt och gå denna utbildning. Malin Berg är det som håller i utbildningen och hon är grym, älskar själva upplägget hon har med både klasser och teori. Igår gick vi igenom lite historia, klassupplägg, hur vi ska intruera yoga och även solhälsningstraditionen. Idag blir det lite annat men vi skulle börja med yinyoga nu på morgonen så det blir härligt. 
 
Igår vågade jag mig på att träna och när jag vaknade så hade jag bara ont i kroppen pga all träning. Egentligen blev det lite för mycket för att starta med efter att jag varit sjukt med det verkar ha gått bra. Vi körde två yogaklasser under dagen och sen igårkväll drog jag ut och joggade 3km i 6.15tempo. Vi går åt rätt håll iallafall men idag håller jag mig till två yogaklasser. 
 
Hallå hur snygga är inte träningskläderna från mitt jobb!? Tänk att jag större delen av tiden just nu bara går i träningskläder, det är magiskt. Sen att jag inte tänkte till med att packa ner "människokläder" som Lofsan säger, är en annan femma. 
 
Hoppas ni får en helt fantastisk söndag med lika mycket yoga som mig ;)
 
- Natalie
 Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: