Date night

 
Hej på er!
 
Vad tiden går snabbt, det är redan fredag och jag har snart jobbat en hel vecka på mitt nya jobb. Jag var ledig igår och låg hemma i soffan och jobbade lite och idag jobbade jag bara på morgonen så nu är jag hemma. Jag tycker att allt känns så otroligt bra och det kommer bli otroligt kul att redan på söndag få ha mina första pt-grupper och sedan nästa vecka är det full fart. Jag började 07 i morse och sov riktigt riktigt dåligt inatt så jag ska försöka ta en powernap under dagen, ogillar väldigt starkt när jag inte får en bra sömn. Jag blir en dålig människa då.
 
Igår var jag och min andra halva var ute och åt lite middag. Varmrätt på Stationen och sedan efterrätt (bilden) på Miss Voon, vi ska försöka gå dit och äta deras andra rätter någon annan kvälll. Alltid lika mysigt att äta ute, bara han och jag. Ikväll blir det mysmiddag hemma med hamburgare (aldrig varit så sugen på en god hemmagjord hamburgare som jag är just nu) och förhoppningsvis kanske ett litet löppass om min vilja går igenom ;) Imorgon blir det jobb igen. 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen, har fortfarande inte duschat efter benpasset som jag körde med min chef. Efter duschen ska jag gå på stan och kolla i lite inredningsbutiker på serviser, vi ska köpa nytt hem till oss och jag tycker det är så svårt att avgöra bara av att se på bilder. Skönare att ha fått hållt i dem och se hur dem ser ut i verkligheten. 
 
Hoppas allt är bra med er, så glad över att ni fortfarande kollar in här :)
 
- Natalie
 Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: