Home away from home

 
Vädret på bilden berättar ganska bra hur mina känslor var imorse när jag för tredje måndagen i rad skulle slitas ifrån min andra halva för att åka till Åre. Jag försöker bita ihop nu sista veckan även om jag önskade att jag redan hade flyttat, det är ju trots allt bara 6 dagar kvar. På lördag blir jag Uppsala-bo på riktigt, ni förstår nog inte hur lycklig jag är. 
 
Hur har helgen varit då? Tack som frågar, jag har haft en väldigt bra helg. Landade sent på fredagkväll och sen åkte vi direkt hem och bytte om för att sen ta taxi till flustret. Vi lämnade ganska tidigt då ingen i gänget hade ätit middag. 22.30 fick vi ett bord på Jay Fu men vi blev inte speciellt långvariga där, lite mat i magen och sen gick vi hem och somnade otroligt snabbt.
 
Lördagen var en otroligt rolig dag, jag körde upp till mitt nya jobb och var med där hela dagen då dem hade ett träningsevent där. Jag hjälpte till under förmiddagen och sen var jag med på ett pass efter lunchen. Var hemma igen vid 15 och då åkte jag och F och handlade lite mat som vi sen lämnade hos hans pappa och sen åkte vi hem, lämnade bilen och tog segway tillbaka. Åt en otroligt god middag där med fantastiska viner till. Oxfilé med kantarellsås, salad och rött vin satt inte helt fel den kvällen. 
 
På söndagen tog vi lite sovmorgon (för mig sovmorgon, sov till 09) och sen åt vi lite frukost innan vi satte oss i bilen och körde in till sthlm. Vi hämtade upp Ida på Lidingö och sen lekte vi av oss på gröna lund. Jag har varit så emot sånt där för att jag är rädd att något ska hända men kände att händer det ngt så händer det, jag kan inte gå runt och tänka sådär. Vi var hemma vid 20 någongång och fick i oss lite mat innan vi la oss i sängen och somnade till en film. 
 
Nu är det måndag, ny vecka och jag gör min sista vecka på Sportsgym, blandade känslor såklart. Jag tog första flyget till Åre imorse och nu är det jobb som gäller resten av veckan. Imorgon flyttar jag till mamma och pappa eftersom att min lägenhet ska städas ur, den är rätt så tom nu.
 
Hoppas ni får en helt fantastisk start på denna vecka!!
 
- NatalieNamn:


E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida:


Kommentar: